Publicaties

november 2017

De ECHO van Zoro Feigl

De Echo van Zoro Feigl is in ons bijzijn in gebruik genomen, in het vernieuwde Rijkskantoor te Den Haag. Het kantoor was eerder (1 november) al geopend door Zijne Majesteit de Koning.

Kunstenaar Zoro Feigl (Amsterdam, 1983) maakt werk dat beweegt. Feigl is gefascineerd door waarom de dingen werken zoals ze werken, waarom iets beweegt zoals het beweegt. Van Bodegraven Elektromotoren werkt nauw samen met kunstenaars en heeft zelf ook een kunstcollectie. Voor dit project is door Van Bodegraven Elektromotoren de complete aandrijving verzorgt. Een project waar we erg trots op zijn en het resultaat liegt er niet om.

De Echo

Voor bewegende beelden klik hier

 

juli 2017

Testing Electric Motors Under Load at "Van Bodegraven Elektromotoren"

Een mooi artikel over ons proefveld!

"Van Bodegraven Elektromotoren" in Dordrecht (the Netherlands) specializes in working with electric motors. The company supplies and installs new motors of various brands and has a workshop for carrying out repairs and overhauls.  In 2016, Van Bodegraven Elektromotoren started a new test facility for electric motors, which uses measuring equipment from HBM to determine parameters including torque, rpm, voltage, and temperature.

“This enables us to make a sort of "ECG" for each motor,” states the manager, Richard Renee.

tfbg

Voor het volledige artikel klik hier.

 

november 2016

Friends in Business Nr.4 2016

FIB-11-2016

 

juli 2015

Help ons helpen

Onze gedrevenheid houdt niet op na werktijd of op vakantie. Zo kon Richard na zijn eerste vakantie in Gambia het contrast tussen Nederland en Gambia maar moeilijk loslaten.

Door de armoede zelf gezien, gevoeld en ervaren te hebben, was het al snel zeker, iets doen om te helpen! Persoonlijk, kleinschalig maar met ambitie door middel van projecten, het aanbieden van onderwijs, trainingen en creëren van werkgelegenheid.

Omdat je meer wil doen dan privé kan. Voor meer informatie klik hier.

tfbg

 

juli 2015

Frank beklimt de Kilimanjaro voor Terre des Hommes

"Komende zomer kom ik in actie voor een bijzonder doel. De actie is er op gericht kinderen in Afrika aan een betere toekomst te helpen. Daarmee zamelen wij geld in voor projecten van kinderhulporganisatie Terre des Hommes.

De kinderen waar het hier om gaat wonen in Tanzania, een zeer arm land. In Tanzania bestaan honderden goudmijnen waar veel kinderarbeid voorkomt. Het werk is levensgevaarlijk, en het ontneemt de kinderen de kans op onderwijs en daarmee ook een mooie toekomst.

Voor deze kinderen kom ik in actie"

terre-des-hommes

 

Business editie oktober 2013

business-pag-1business-pag-2