Over Van Bodegraven Elektromotoren

Van Bodegraven Elektromotoren is een echt familiebedrijf. We zijn er van overtuigd dat elektromotoren en alles wat daar mee samenhangt, van belang blijven voor het aandrijven van allerlei zaken. Van de eerste tot en met de huidige derde generatie zijn wij doordrongen van het idee dat stilstand achteruitgang is. Motoren zijn namelijk bedoeld om vooruit en verder te komen. Onze klanten, bedrijven waar we zaken mee doen en leveranciers willen dat ook.

Ook onze medewerkers willen 'groeien' in hun werk en die kans bieden we. Respect voor elkaar en elkaars werk, collegialiteit, een gemoedelijke sfeer zijn karakteristiek voor de verhoudingen binnen ons bedrijf.

Onze drive zorgt voor: betrokkenheid, servicegerichtheid, flexibiliteit en professionaliteit. Samen met toegankelijkheid allemaal kenmerkend voor de relatie met u als klant. U mag op onze gedrevenheid rekenen.

Bij Van Bodegraven Elektromotoren werkt een zeer gemotiveerd team dat zich volledig inzet om er voor te zorgen dat uw motor, nieuw of gebruikt, perfect kan draaien.