JOUW MOTOR
VOOR MORGEN

Open sollicitatie

Van Bodegraven is altijd op zoek naar enthousiaste, talentvolle nieuwe collega’s.

Wil jij graag onze collega worden? Staat jouw functie niet tussen onze openstaande vacatures maar ben je wel geïnteresseerd in werken bij Van Bodegraven?

Stuur ons dan een bericht met daarin jouw wensen en waar jij blij van wordt in jouw volgende baan. Wij nemen altijd contact met je op!

 

Solliciteer  In alles wat we doen, streven we naar
  duurzame relaties. Met onze klanten,
  leveranciers en medewerkers.

  Wat mag je van ons verwachten?

  Werken bij Van Bodegraven betekent werken bij een familiebedrijf met passie. Wat mag je van ons verwachten? Onder andere een uitstekende pensioenregeling en transparant beloningssysteem, zodat we samen kunnen werken aan duurzame energie!

  Opleidingsbudget

  Zelfontwikkeling is een must in onze branche! Vandaar dat wij regelmatig met jou gaan zitten om te bespreken waarin jij jezelf wilt ontwikkelen. Een passend opleidingsbudget is natuurlijk vanzelfsprekend.

  Pensioenregeling

  Binnen onze pensioenregeling bouw je ouderdomspensioen op voor jezelf als je later stopt met werken. Maar er wordt meer geregeld, bijvoorbeeld als je arbeidsongeschikt wordt of komt te overlijden.

  Transparante beloning

  Wij bieden je een compleet pakket arbeidsvoorwaarden met een marktconform salaris aan. Wij hanteren een helder beleid waarin we geen onderscheid maken.

  Bedrijfsuitjes

  Teambuilding is leuk én onmisbaar, ook voor ons team! We houden regelmatig een borrel ter afsluiting van de week. Maar de jaarlijkse team-activiteit is ieder weer jaar een groots succes onder onze medewerkers!