Heeft u vragen over de verkoop of verhuur van een elektromotor neem dan contact met ons op.

Diensten

Ons team heeft alles in huis om uw bedrijf van A tot Z van de juiste installatie te voorzien. Van advisering vooraf tot en met de complete levering van een installatie, begeleiding, opleiding en onderhoud. Tel daarbij op dat ook wij louter met topleveranciers werken want dat levert negen van de tien keer succesvolle proefopstellingen op. Kwaliteit wint altijd.

Onze diensten zijn o.a. voor de volgende branches.

Scheepvaart

De dynamische wereld van de scheepvaartindustrie is op sommige terreinen onvoorspelbaar. Wanneer ligt een schip in de haven? En zijn er dan de juiste mensen en materialen beschikbaar als iets gerepareerd moet worden?

Vragen waar wij dagelijks mee te maken hebben. Sterker nog, wij hebben van deze business ons specialisme gemaakt. Een specialisme dat direct tot uiting komt in een flexibele werkwijze, goede advisering en snelheid van handelen. Dan hebben we het onder meer over levering en installatie van motoren, ventilatoren, generatoren en reserveonderdelen. Maar ook over de voordelen die de garanties en onze begeleiding opleveren. Één telefoontje is veelal voldoende om tijdig mensen en materialen ter plaatse te krijgen, waar ook ter wereld. Typisch Van Bodegraven; opereren op het scherpst van de snede.

Scheepswerven

Scheepswerven en reparatiebedrijven staan vaak voor onverwachte aandrijfvraagstukken die snel moeten worden opgelost. Door ons voorraadbeheer perfect op deze branche af te stemmen kunnen we verschillende soorten motoren, gelijkrichters, transformatoren en roterende omvormers snel en accuraat leveren. Dat geldt ook voor allerlei soorten reserveonderdelen.Als het nodig is zelfs binnen 24 uur. Service die tijdwinst oplevert. De eerste winst die u boekt!

Industrie

Voor veel segmenten van industrie is het stilleggen of stilstaan van het bedrijfsproces absoluut geen optie. Stilstaan staat gelijk aan 'achteruithollen'. Wij realiseren ons dat als geen ander en zijn daarom nauw bij de productieprocessen van onze klanten betrokken. Als "stand-by partner" in aandrijfoplossingen kunnen we snel en flexibel uit voorraad leveren. Of het nu gaat om tijdelijke vervangingen, vernieuwingen of verhuur. Van Bodegraven regelt het gewoon!

Van frequentieregelaars tot omvormers en van transformatoren tot motoren. U profiteert optimaal van gedegen advies, goede after sales, begeleiding bij ingebruikstelling en onderhoud. Alles gericht op de voortgang van het productieproces.

Petrochemie

Waar met gevaarlijke stoffen wordt gewerkt, gelden hoge kwaliteitseisen. Zowel voor producten als voor toeleveranciers. Wij zijn zo'n hooggekwalificeerde toeleverancier. ATEX-gecertificeerd en gemachtigd om topproducten te leveren en te repareren voor ABB en CEMP. Wij hebben de kennis, de mensen en het beoordelingsvermogen om snel en vooral veilig reparaties, renovaties en onderhoud adequaat uit te voeren. Daarbij profiteert u optimaal van de garanties, de 24-uurs-service en de mogelijkheid om frequentieregelaars, transformatoren of elektromotoren te huren. Alles met een scherp oog op de veiligheid van u, uw medewerkers en de omgeving.

Waterschap en milieu

Waterschappen en milieubedrijven kiezen steeds meer voor geautomatiseerde installatieprocessen. Daarbij gaan ze unaniem voor A-kwaliteit. Dat we de afgelopen jaren al met veel bedrijven in de wereld van water- en milieutechnologie mochten samenwerken, danken we aan onze gedegen kennis en ervaring.